De coach

even-voorstellen2De afspraken en trainingen van LIGHTHOUSE coaching & training worden verzorgd door mij, Yvonne Jonkers BSc. Ik ben toegepast psycholoog, coach en trainer.

Ik begeleid mensen op individuele basis en in groepen en altijd vanuit een persoonsgerichte benadering. Gesprekken met mij staan in het teken van persoonlijke aandacht, begrip en acceptatie. Dit wil niet zeggen dat gesprekken en trainingen niet ook confronterend kunnen zijn, maar wel altijd vanuit een basis van begrip en vertrouwen.

Naast mijn kennis en ervaring als toegepast psycholoog, coach en trainer, heb ik een jarenlange ervaring met mindfulness. Dit zowel vanuit een eigen training, opleiding en beoefening als vanuit de lessen die ik hierin geef.

De training Beter Slapen ontwikkelde ik, omdat ik net als veel anderen ooit last had van slaapproblemen. Behalve mijn kennis en ervaring vanuit de psychologie ben ik dus ook ervaringsdeskundige. Een aantal jaar geleden maakte ik een periode door waarin het slapen gewoonweg onmogelijk leek. Ik herinner me de wanhoop en frustratie als het weer eens helemaal niet lukte om te slapen. Ik heb toen zelf kunnen ervaren hoeveel baat je dan kan hebben bij gerichte oefeningen. Inmiddels slaap ik al lange tijd weer goed en zet ik graag mijn kennis en ervaring in om ook jou aan een goede nachtrust te helpen. Want als je goed slaapt, heb je meer energie om te besteden aan de dingen die voor jou belangrijk zijn!

Als yogadocente heb ik tevens veel ervaring in het begeleiden van mensen en groepen bij gerichte oefeningen voor onder andere ontspanning. Die ervaring neem ik mee in mijn werk als psycholoog.

Cliënten ervaren mij als een prettige coach en trainer vanwege mijn rust en aandacht, omdat ik hen een fijn gevoel geef, vanwege de prettige sfeer en de ruimte die ik geef.

Ik help je graag verder.

Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

LIGHTHOUSE coaching & training is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie. Lees meer over toegepaste psychologie via de link.