ZOMERPROGRAMMA 2018

Ook tijdens de zomer kun je bij LIGHTHOUSE coaching & training terecht.

De zomer is een ideale tijd om een moment voor jezelf te nemen en mindfulness (weer eens) op te pakken.

Kom langs voor een workshop kenningsmaken met mindfulness als je wil ervaren wat mindfulness voor jou kan betekenen. OF heb je al ervaring met mindfulness en wil je je beoefening weer eens ophalen? Of zoek je nieuwe inspiratie of verdieping in je mindfulness? Kom dan naar de mindfulness opfris en verdiepingsavond.

Scroll naar onder voor meer informatie

 

* * * * * * * * *

Mindfulness opfris en verdiepingsavond – woensdag 18 juli – 20:00 uur

Laat je leiden door vertrouwde en nieuwe mindfulnessoefeningen

Deze workshop is voor iedereen die al ervaring heeft met meditatie en mindfulness. Tijdens de workshop gaan we meer diepgaand in op wat mindfulness voor je kan betekenen. We gaan in op obstakels die je kunt tegen komen bij meditatie en we oefenen verschillende meditatievormen zoals loopmeditatie, zitmeditatie en de bodyscan (variatie). Daarnaast kijken we naar de acht houdingsfactoren van mindfulness en wat die voor jou betekenen.

(her)ontdek de invloed van meditatie en mindfulness op je lichaam en geest. We gaan aan de slag met verschillende technieken om bewuste aandacht te oefenen en daarmee lichaam en geest tot rust te brengen. Hierdoor krijgt het lichaam de kans om te ontspannen en verminderen stress, spanningen en vermoeidheid. Je voelt je energieker, kalmer en vrolijker.

 

Kennismaken met mindfulness – woensdag 22 augustus – 20:00 uur

Ervaar wat mindfulness is en wat het voor jou kan betekenen

Misschien heb je al wel gehoord van mindfulness, erover gelezen of zelfs al wat geoefend. Tijdens deze workshop gaan we in op wat mindfulness is en kun je ervaren hoe het je rust en ruimte geeft. We doen verschillende oefeningen.

Kortom; een heerlijk moment om tot rust te komen en mindfulness voor jezelf te ontdekken

 

* * * * * * * * * 

De workshops duren ongeveer 1,5 – 2 uur.

Je hoeft zelf niets mee te nemen, alleen te zorgen voor gemakkelijke kleding en eventueel een paar warme sokken. In de ruimte zijn matjes, kussens, dekens aanwezig.

Na afloop drinken we samen een kopje thee om nog even na te genieten of je vragen te stellen.

De workshops vinden plaats in de studio aan de Vresselseweg 12. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers per keer. De kosten zijn € 20,- per persoon.

Opgeven kan met een mailtje naar yvonne@lighthouse-ct.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *